Recenzie Delicatese Literare

Adina Stephanie mi-a atras atenția asupra cartilor sale pe vremea când scria pe Wattpad. Cu fiecare poveste publicată și citită am fost impresionată. Emoții, acțiune alertă, personaje bine construite și credibile – de acestea am avut parte în fiecare carte: Tentația, Vorbește cu mine…
Malakai este o carte alertă, cu mult suspans, ce-ți taie respirația și te ține cu sufletul la gură. O carte frumoasă și bine scrisă, cu o copertă deosebită! Mare parte a acestei cărți am citit-o chiar pe Wattpad și, încă de atunci, mi-am dorit să fie publicată.

Recenzie Literatura pe Tocuri

Cu siguranță, despre iubire s-au scris râuri întregi de pagini, literatura actuală – și nu numai – abundă în povești de iubire care de care mai inedite și mai surprinzătoare. În astfel de circumstanțe, inițiativa de a scrie și de a publica un roman care să transpună această temă e un act de curaj.

A. Stephanie este unul dintre acei scriitori pentru care tocmai circumstanțele provocatoare reprezintă o puternică motivație. Dincolo de povestea de iubire se țes imagini ale unor tipologii de oameni, se creează caractere puternice pentru care ideea de sacrificiu duce o cursă infernală cu cea de speranță.

Recenzie Fata cu cărțile

E ciudat să scriu recenzia acestor două volume. Nu ciudat în sensul rău, ci ciudat în sensul că încă nu îmi găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie diologia, în special volumul al 2-a. Scriu această recenzie ascultând playlist-ul făcut special pentru cele două cărți. Ți-l las și ție aici. Atunci când am început Malakai am rămas puțin dezamăgită că primul volum nu se ridicase totuși la nivelul așteptărilor mele. Asta până am citit și volumul 2. Efectiv totul s-a spulberat în jurul meu, nu mă așteptam la așa sfârșit, dar epilogul a fost picătura care a umplut paharul, cel care m-a făcut să suspin mai rău decât o faceam înainte.

Recenzie One girl. Thousand books.

Malakai mi-a ocupat gândurile în ultimele zile. Malakai m-a făcut praf şi Malakai m-a făcut să strâng cărţile la piept şi să suspin adânc de fiecare dată cănd le văd şi recitesc pasaje. Of Malakai…Aceste cărţi m-au urmărit de ceva vreme. Probabil le-ai văzut şi tu în anunţuri aşa întâmplătoare pe Facebook sau Instagram. Sau poate ai auzit şi recomandări de la prietenii tăi care îţi tot spuneau să citeşti aceste cărţi pentru că merită. Şi acum vin şi eu şi îţi spun că da, merită să îţi spargi puşculiţa şi să te apuci imediat de Malakai.

Recenzie BookNation.ro

Malakai de A. Stephanie este o lectură profundă, o lecție de viață care te trece prin toate stările… Este despre cum să iubești necondiționat un suflet care nu mai are viață. Și cum să alegi între tine și persoana iubită care, deși e vie, nu mai găsește motive să trăiască. Dar o face, cum știe mai bine…

Recenzie Just Me And My Books

Vă spun sincer, nu am citit în viața mea ceva asemănător cu aceste cărți. Aceste cărți m-au făcut să simt lucruri pe care nu șiam că le pot simți, să văd lucruri pe care nu le-am mai văzut și să le înțeleg cu totul altfel. Pentru mine nu mai sunt niște cărți, înseamnă mult mai mult. Am trecut prin toate stările posibile citind aceste cărți.

Recenzie Lumea Emiliei

Cartea a fost emoționantă, amuzantă, dar mai ales un semnal de alarmă. Ultimele pagini m-au sfâșiat și am plâns alături de personaje. Chiar dacă au trecut câteva zile de când am terminat cartea, tot mă gândesc la ea.

Nu este o simplă carte pe care o citești și uiți de ea, este o carte care va rămâne cu tine o perioadă lungă de timp.

Recenzie Andreea Olimpia

The Symphony of Books

Doamne!!! Nu am cuvinte să vă spun cât de mult mi-a plăcut seria Malakai , dar și cât de tare m-a sfâșiat. Auzisem păreri, cum că o să te rupă în bucățele și nu crezusem până nu am simțit pe pielea mea.

Recenzie Angels with Books

Tind să cred că Malakai este unul dintre cele mai complexe personaje masculine din toate cărțile citite de mine, iar întreaga poveste este, cu siguranță, o lecție menită să fie citită și adusă la cunoștiință pentru toată lumea, începând de la adolescenți, până la adulți.

Cărțile Adinei Stephanie mi-au arătat cât de important este să ceri ajutorul atunci când simți că totul este mult prea greu de suportat și faptul că trebuie să te lași/să îți dorești să fii salvat și adus pe drumul cel bun, pentru că viața este plină de suișuri și coborâșuri. Important este să poți obține puterea de a trece peste loviturile cele mai dure.

Recenzie Anareadss

Povestea dintre Malakai și Hannah nu este una obișnuită. Nu este despre fata buna ce se va îndrăgosti de băiatul rău. Este un roman profund despre doi oameni obișnuiți, cu probleme, ce ajung să se întâlnească în circumstanțe triste.

Aceste cărți m-au trecut prin toate stările, motiv pentru care le-am acordat 5/5 steluțe, și vi le recomand dacă sunteți fani ai poveștilor de dragoste.

Recenzie Pagini din Octombrie

Când am început această carte nu aveam așteptări foarte mari în privința ei. Știam că aparține genului romance, iar acesta nu este mereu pe gustul meu, însă ideile mele inițiale au fost dezarmate și Malakai a obținut un loc special în sufletul meu.

Malakai e o poveste cu și despre iubire, despre puterea de a trece peste cele mai nefericite etape din viață. Te va trece prin foarte multe stări, o vei adora și peste 10 pagini o vei urî, nu are cum să îți fie indiferentă.

Recenzie Calea spre ficțiune

Această autoare româncă a reușit să mă facă să simt anumite lucruri la care chiar nu mă așteptam de la o carte. L-am iubit pe Malakai alături de Hannah, și am suferit alaturi de Malakai pentru Hannah. Mă bucur că au început să-și facă apariția astfel de cărți și în literatura românească, făcându-mi şi mai multă plăcere să o susțin.

Cartea aceasta are o însemnătate mare pentru mine reprezentând cartea prin intermediul căreia eu m-am reapucat de citit după o lungă pauză, datorită acestui lucru mereu va rămâne alaturi de mine.

Recenzie Denise and Books

M-am delectat cu aceste două volume din Malakai și mi-a plăcut mult să le citesc.
Le recomand celor care, vor să înțeleagă mult mai bine ce înseamnă depresia, respectiv tulburările de personalitate.

Vi le recomand cu tot dragul și cu toată căldura! Sincer, în opinia mea, aș spune că vârsta minimă pentru aceste două cărți ar trebui să fie 16 ani. Sunt prezentate anumite detalii pe care unii nu le pot înțelege până la acea vârstă.