Recenzie Literatura pe Tocuri

Povestea nu dezamăgește deloc, dimpotrivă, te poartă într-un tumult al emoțiilor, al indeciziilor, al răzgândirilor în care cititorului îi este imposibil să nu se implice.
Tentația e o carte trăită sub presiunea emoțiilor, e un segment care pare rupt din realitatea zilelor noastre, expunând dileme și frământări trăite la vârsta iubirilor vulcanice.
Deși personajele creează o figură matematică, frământările lor sunt departe de a se rezolva apelând la formule.

Recenzie Delicatese Literare

Autoarea are talentul de a te ține în ceață, dând informațiile cu picătura! Stilul direct, ce te face parte din poveste, propoziții simple și acțiunea alertă, pur și simplu nu permit cititorului să lase cartea din mână până la final!

Recenzie The Cemetery of Books

Încă de când am început cartea, visam să îi fac o recenzie. Mă credeţi sau nu, dar m-a cam obsedat puţin acest lucru.  Am recomandat-o câtorva persoane deja, deoarece eu consider că o asemenea minunăţie trebuie să ajungă  în mâinile tuturor.

 A. Stephanie este o autoare de milioane. Pune suflet în fiecare rând scris, iar asta o simt toţi cititorii săi. Nu ştiu dacă există un plus mai mare decât a pune suflet în ceea ce faci.

Vreau să vă spun că e o carte care te consumă. Râzi, te întristezi, ai răbdare, n-ai răbdare, şi nu în ultimul rând, te constrânge să nu o mai laşi din mână.