Recenzie Delicatese Literare

Modul în care este scrisă cartea, problemele cu care se confruntă personajele ei; toate acestea fac cititorul să devoreze cartea fără a realiza când ajunge la final.

Dacă timp de șase capitole m-am familiarizat cu personajele, le-am cunoscut mai bine și am preferințele mele, de aici înainte am savurat o poveste aparte.

Cu momente pline de haz strecurate printre clipele de tensiune maximă, cu atracția care-și face simțită prezența, Bex și Blake au devenit reali, au căpătat substanță, sunt persoanei care stârnesc interesul celorlalți tocmai datorită modului lor de a conversa: total atipic și unic!

Recenzie BookNation.ro

”Vorbește cu mine” de A. Stephanie este o carte relaxantă, din categoria young adult, care începe să-mi placă din ce în ce mai mult. Mă simt ca și cum m-aș uita la niște comedii romantice și amuzante, numai că întreg scenariul prinde viață în mintea mea, cu personaje alese de mine, în locurile în care mă poartă imaginația.

Recenzie Fata cu cărțile

Iubesc când o carte mă surprinde atât de mult. Tot ceea ce sper acum e că îmi va plăcea Malakai la fel de mult cât mi-a plăcut Vorbește cu mine. Îi ofer 10000/5 dacă se poate. A urcat în topul celor mai bune cărți citite de mine. Recomand această carte iubitorilor de romance și fanilor seriei Prințesa de hârtie.

Recenzie Bookworms in a cozy corner

Cu această carte, oficial m-am îndrăgostit de A. Stephanie, de stilul ei de scriere, de poveștile create, de emoțiile ce a reușit să mi le transmită… de absolut tot. A devenit una dintre autoarele mele favorite și cu mare drag m-aș reîntoarce la romanele sale. Am cunoscut-o prin Malakai, am prins drag de ea datorită lui Alekzandre, iar acum cu Blake am ajuns să o iubesc.

Recenzie Rândurile Evei

Cartea „Vorbește cu mine” de A. Stephanie a fost exact cartea de care aveam nevoie acum. O poveste frumoasă, relaxantă, care mi-a ajuns la suflet încă de la primele pagini. Cartea se încadrează în genul Young Adult, dar deși nu obișnuiesc să citesc prea multe cărți din acest gen, mi-a plăcut subiectul ales și stilul lejer al autoarei. Acțiunea este alertă, astfel că cititorul este determinat să citească, să descopere ce se întâmplă în continuare.

Recenize Șoarece de bibliotecă

Despre iubire s-a scris de când lumea, iar în legătură cu partea literară, de-a lungul istoriei au fost date multe exemple și situații în care cei doi, EL și EA, au fost puși la încercare.

,,Vorbește cu mine” îmbogățește cu una seria de romane de dragoste din literatura română și cea universală, prin prezentarea cuplului de îndrăgostiți Blake și Bex.

Nu numai că numele lor sugerează la contemporan și modern, dar modul în care Stephanie spune povestea celor doi este unul de-a dreptul acaparant pentru adolescenți, în special.

Recenzie Amaria Marinescu Blog

Țin să vă spun încă de la început, că romanul este potrivit pentru toate vârstele, este ușor de citit, fiind idel de luat în geantă în concediu, în călătoriile cu trenul, avionul etc.

Deși poate fi lesne de citit de oricine, aș înclina să îl recomand cu precădere adolescentelor, cred că este o lectură pe gustul lor, unde se pot identifica ușor cu personajele și cu povestea. Desigur, pentru o mămică sau bunică lectura poate fi la fel de plăcută, căci romanul amintește de fiorii primei iubiri. Și cui nu îi este drag să își amintească de prima dragoste?!